Žalujejo za žrtvami tragične nesreče

Foto: Reuters Žalovanje za žrtvami prometne nesreče Foto: Reuters Žalovanje za žrtvami prometne nesreče Foto: Reuters Žalovanje za žrtvami prometne nesreče Foto: Reuters Žalovanje za žrtvami prometne nesreče Foto: Reuters Žalovanje za žrtvami prometne nesreče Foto: Reuters Žalovanje za žrtvami prometne nesreče Foto: Reuters Žalovanje za žrtvami prometne nesreče Foto: Reuters Žalovanje za žrtvami prometne nesreče Foto: Reuters Žalovanje za žrtvami prometne nesreče
V Belgiji in na Nizozemskem bo danes dan žalovanja za žrtvami torkove prometne nesreče v Švici, v kateri je umrlo 28 ljudi, od tega 22 otrok, med njimi pa šest nizozemskih otrok.
Oglej si celoten članek

V šolah in uradih po vsej Belgiji se bodo danes v skladu z odločitvijo vlade ob 11. uri žrtvam poklonili z minuto molka, zastave na vseh javnih zgradbah pa bodo izobešene na pol droga. Enako bodo storili tudi na Nizozemskem.

Žalne slovesnosti so v Belgiji predvidene tudi konec tedna, potem ko bodo danes v domovino s posebnim vojaškim letalom prepeljali posmrtne ostanke žrtev.

Ena najbolj tragičnih prometnih nesreč v Evropi se je zgodila v torek.

Avtobus, na katerem so bili otroci iz dveh belgijskih osnovnih šol, je iz za zdaj še neznanega razloga trčil v betonsko steno predora v bližini kraja Sierre južno od Berna. Prve ugotovitve kažejo, da nesreči ni botrovala prevelika hitrost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.