Kot v nočni mori: Ponoči so v hiši zgoreli starši in štirje njuni otroci

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Požar zajel družinsko hišo. Starši in štirje otroci so se zadušili med spanjem.
Oglej si celoten članek

V naselju Salajka v Novem Sadu je izbruhnil požar, v katerem je umrla šestčlanska družina. Po prvih podatkih so v požaru umrli starši in štirje otroci, stari 2, 4, 5 in 7 let. 

Požar je izbruhnil okoli druge ure zjutraj. Uradno vzrok požara še ni znan, a sumijo, da bi lahko bil kriv akumulator električnega kolesa, ki se je ponoči polnil. V času požara so vsi spali. 

"Videl sem, da gori, začel sem jih klicati, tolči po vratih, a me niso slišali," je za Telegraf dejal prvi sosed. Poskušal je razbiti vrata, a mu ni uspelo. Na pomoč so prišli tudi drugi sosedje, a jim ni uspelo priti v hišo. 

Na kraj so prišli gasilci in reševalci. Gasilcem je uspelo požar pogasiti, a družini ni bilo več pomoči.

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 10:57 23. Avgust 2024.

    Grozljivo in nepredstavljivo, da šest ljudi ogenj ne zbudi pravočasno.

  • 10:07 23. Avgust 2024.

    pokojna mama je prvega otroka rodila pri 16 letih, potem pa do 24 leta še tri !?!?!

  • 09:47 23. Avgust 2024.

    Groza

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.