Z letala vrgli potnika, ki ni nehal spuščati vetrov

Foto: Profimedia letalo, potniki Foto: Qantas Qantas najdaljši polet letalo boeing
Letalo ameriške družbe American Airlines na poti iz Phoenixa v Austin se je moralo z letališke steze pred vzletom vrniti k vratom zaradi potnika, ki je pretirano spuščal vetrove.
Oglej si celoten članek

Na to so ga opozorili številni potniki, a je ta početje kljub temu nadaljeval, danes poroča New York Post.

Neimenovan potnik naj bi spuščal vetrove že med vkrcavanjem na letalo in drugi potniki so ga opozarjali, naj neha, češ da to ni vljudno. Veseljak pa je nadaljeval svoje početje in pri tem še spraševal potnike, ali dovolj smrdi.

Nato je vstal s sedeža in se začel prepirati. "Dajmo vsi skupaj zaužiti najbolj smrdljivo hrano, kar obstaja," naj bi dejal glede na izjave prič. Kabinsko osebje ga je čez nekaj časa opozorilo naj neha, kar ni upošteval.

"Opravičujemo se zaradi zamude, vendar se vračamo k vratom," je sporočil pilot in dodal, da bodo kasneje pojasnili razlog. Pri vratih je stevardesa potnika obvestila, da se mora izkrcati, kar je jezno storil, preostali potniki pa naj bi si oddahnili, še poroča New York Post.

Foto: Qantas Qantas najdaljši polet letalo boeing

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:18 26. Januar 2024.

    Mater vola, je morda tehtal 200 kg? Sam vprašam...

  • 12:20 25. Januar 2024.

    Če ga niso še vmes dobro pre&fu_kal, jo je predobro odnesel..

  • 07:30 25. Januar 2024.

    ne poznam človeka ki bi lahko zadrževal izpust plinov iz črevesja, ko pride do kemijske reakcije...lahko bi ga zaklenili na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.