Z jadrnice pri Zadru rešili deset Slovencev

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Območje Zadra je v sredo zvečer zajelo neurje z močnim vetrom. Reševalci so na pomoč morali priskočiti Slovencem, ki so bili na eni od jadrnic.
Oglej si celoten članek

Neurje z močnim vetrom je povzročilo kar nekaj težav na območju Zadra. Zaradi močnih sunkov je na obalo nasedla jadrnica, ki je bila zasidrana nedaleč od obale, z nje pa so rešili deset slovenskih državljanov, poroča hrvaški spletni portal Index.

Jadrnica je bila zasidrana nekoliko dlje od obale, a jo je sunek vetra vrgel na obalo. Kot poroča hrvaška televizija HRT, so rešili vseh deset članov posadke. Šlo naj bi za slovenske državljane, ki pa so jo odnesli brez poškodb.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 11:09 8. Avgust 2024.

    12 morda ne, 13 in nekaj malega zraven pa so že, kar je dokaj običajna velikost za najem.

  • 09:53 8. Avgust 2024.

    Kaj je delalo 10 ljudi na tako majhnem plovilu? Jadrnice, četudi 12 m niso registrirane za toliko ljudi.

  • 09:23 8. Avgust 2024.

    Vikend mornarji pa to

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.