Vučićev sin se je želel vplesti v pretep, zaustavili so ga specialci

Foto: Zajem zaslona
Foto: Zajem zaslona
Na spletu se hitro širi posnetek.
Oglej si celoten članek

V Gelsenkirchnu je sinoči potekala tekma prvega kroga skupine C Eura med Anglijo in Srbijo. Šlo je za srečanje enega največjih favoritov EP. Že pred srečanjem je popoldne prišlo do spopadov med privrženci ene in druge reprezentance, med srbskimi navijači pa naj bi opazili tudi Danila Vučića, sina srbskega predsednika Aleksandra Vučića.

Ta naj bi se želel vmešati v pretep navijačev, kar naj bi dokazoval posnetek, ki se širi na spletu. Prikazuje mladeniča, domnevno Danila Vučića, ki skuša posredovati v pretepu, a ga obkrožijo moški, ki mu tega ne dovolijo. Šlo naj bi za pripadnike Kobre, specialne enote, ki skrbi za njegovo zaščito.

Zmaga Angležev

Dvoboj na igrišču je sicer pripadel angleški reprezentanci, ki je premagala Srbijo z 1:0 in se tako zavihtela na prvo mesto v skupini C. V tej skupini nastopa tudi Slovenija, ki se v Stuttgartu z Dansko razšla z neodločenim izidom 1:1.

Za Angleže, sicer evropske podprvake pred štirimi leti, ko je prvenstvo potekalo v kar enajstih državah, je edini gol dosegel Jude Bellingham v 13. minuti.

Tekmi drugega kroga v skupini C bosta v četrtek, 20. junija. Slovenija se bo v Münchnu ob 15. uri pomerila s Srbijo, tekma med Anglijo in Dansko pa bo tri ure kasneje v Frankfurtu.

Skupaj do konca Slovenska lekcija Dancem: kdo so pravi in kdo "instagram" navijači? Slo : Dan Video: noro vzdušje pred vstopom na stadion Namočena grla Takšne so cene piva v Nemčiji, Slovenci pridno pijejo

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 20:24 18. Junij 2024.

    Srbin v vsem svojem sijaju!

  • MS
    13:06 17. Junij 2024.

    Kakav otac takav sin!

  • 11:47 17. Junij 2024.

    Tatin sine ve, da ima specialce okrog sebe, pa se kur**

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.