"Všeč so mi ti ogromni j ..."

Foto: Žurnal24 Skenerji naj bi pomagali pri iskanju teroristov, a po mnenju mnogih globoko pose
Telesni skenerji, ki so jih na nekaterih letališčih uvedli za večjo varnost, že sprožajo primere spolnega nadlegovanja. Delavec je komentiral prsi svoje kolegice.
Oglej si celoten članek

Letališki delavec na britanskem letališču Heathrow je na skener ujel svojo 29-letno sodelavko, ki je pomotoma stopila v polje delovanja. 25-letnik je takrat vklopil napravo in na podlagi slike, ki je "slekla" žensko, izrekel pohotno opazko. Osupla sodelavka ga je prijavila, moški pa jo je odnesel z opozorilom zaradi spolnega nadlegovanja, poroča Sky News.

Kot je znano, naj bi skenerji pomagali pri odkrivanju predmetov, ki bi jih potencialni teroristi poskušali prenesti na letalo. A hkrati naprave vzbujajo veliko odpora, saj "vidijo" skozi obleke, tako da delavec za zaslonom nazorno vidi oblikovanost oblin in genitalij.

Uradne letališke oblasti so že zagotovile še ostrejši nadzor nad delavci, ki uporabljajo naprave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.