Vse je ujela nadzorna kamera: "Slišal sem udarec, letela je po zraku"

Foto: 24sata Nesreča v Poreču Foto: 24sata Nesreča Foto: 24sata Nesreča v Poreču Foto: 24sata Nesreča v Poreču Foto: 24sata Nesreča v Poreču
Mlad policist je zbil peško, ki je umrla na kraju nesreče.
Oglej si celoten članek

Poročali smo že, da se je včeraj okoli 18.30 v Poreču zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrla 75-letna Ines Rupenović iz Poreča. 

Umrla na kraju Mlad policist z avtomobilom zbil peško: "Nisem je videl."

Vanjo je s policijskim vozilom trčil 24-letni policist, ki je bil v trenutku nesreče v vozilu sam. Po neuradnih podatkih je policist po trčenju stopil iz vozila in v šoku vpil: "Nisem je videl, nisem je videl."

Nadzorna kamera v bližnjem lokalu je ujela trenutek nesreče:

"Slišal sem udarec in se obrnil," je za hrvaške medije povedal eden od očividcev. "Ženska je bila v zraku, zletela preko vozila in padla na vozišče za policijskim avtom. Grozno, bil sem v šoku."

Ženska je verjetno prečkala prehod za pešce, ko je pripeljalo policijsko vozilo in trčilo vanjo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 13:04 1. Januar 2020.

    Sem mislil komentirati , samo na straneh za prostitucijo in prostituiranje ne želim sodelovati ! ŽURNAL odločte se al boste …

  • 13:01 1. Januar 2020.

    Vsi trije pred mano idite u Pičku maternu , kreteni da kreteni !

  • 06:18 26. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.