Vrnil se je s pikom na roki, v ordinaciji je sledil šok

Foto: Zajem zaslona
Foto: Zajem zaslona
Svojo izkušnjo je delil na spletu.
Oglej si celoten članek

Foto: Zajem zaslona Ugriz Marko Kovačević Vplivnež Marko Kovačević iz Srbije, med drugim tekmovalec Surviverja, je na TikToku delil svojo izkušnjo in povedal o strašnem ugrizu v roko, zaradi katerega je bil več dni v bolnišnici.

Vse se je zgodilo nekega večera na raftu na Savi, ki ga je preživel s svojimi prijatelji. Naslednje jutro se je zbudil z ogromnim rumenim mehurjem na roki. Sprva je mislil, da se je ta razširil iz opekline od cigarete, a mu je prijateljica svetovala, naj gre vendarle k zdravniku.

Stanje se mu je hitro poslabšalo, na urgenci so menili, da gre za pajkov ugriz. A tudi po prjetem zdravilu mu ni bilo bolje, zdravnica ga je zadržala v bolnišnici. Ko je vprašal, zakaj, je odgovorila, da mu ne sme povedati, a da sumijo na najhuje, je vplivnež povedal na TikToku.

Kasneje se je izkazalo, da so pomislili na žuželko iz Dominikanske republike, ki živi tudi v Afriki in katere strup postopoma razjeda vse mišice, edina možnost rešitve pa je amputacija mesta ugriza, da se njen strup ne bi širil.

V videu Marko pokaže, v kakšnem stanju je bila njegova roka med bivanjem v bolnišnici, kjer je ostal 20 dni. Za njegovo reakcijo na pik še vedno ni razlage, prav tako ni znano, za katero žuželko gre.

@mkxrema insta: mkxrema Storytime 😱 #fyp #survivorsrbija #life #storytime #health ♬ original sound - Marko Kovacevic

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 06:14 29. Avgust 2024.

    Kaj ko bi nehali idiote delati slavne, m?

  • 14:17 28. Avgust 2024.

    S kulturno pridobitvijo pride tudi biotska! Predvsem vse kar je zajedalskega, kajti vrag serje na kup!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.