Voznik ni zategnil ročne, avto v mamo in otroka

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Otrok hudo poškodovan.
Oglej si celoten članek

Hrvaški portali pišejo o nenavadni nesreči, do katere je prišlo v ponedeljek popoldne v Vinkovcih in v kateri se je huje poškodoval otrok, njegova mama pa lažje. 

20-letni voznik je osebni avtomobil vinkovških registrskih tablic parkiral na delu ulice, kjer je vzpetina, in zapustil vozilo, ne da bi pred tem zategnil ročno zavoro.

Avto je zaradi tega zapeljal vzvratno in od zadaj trčil v dva pešca, 35-letno žensko in otroka, ki sta hodila po pločniku. Potisnil ju je v betonski zid. 

Ob dogodku se je 35-letnica lažje poškodovala, otrok pa huje in je bil iz bolnišnice v Vinkovcih prepeljan na nadaljnje zdravljenje v KBC Osijek, so sporočili s tamkajšnje policije.

Zoper 20-letnika sledi kazenska ovadba zaradi povzročitve prometne nesreče. 

Tragično Pijan mladi voznik v družino, 24-letni mami ni bilo pomoči Nesreča Trčila avto in motor, dve osebi huje poškodovani

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.