Voznik avta slovenskih registrskih oznak zakrivil smrtno nesrečo na Hrvaškem

Foto: Epa
Foto: Epa
Hud prometna nesreča na Hrvaškem, hrvaška policija danes z več podrobnostmi.
Oglej si celoten članek

Včeraj okrog 5.50 se je v kraju Soline na jugu Hrvaške zgodila huda prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla, šest pa jih je bilo poškodovanih. Pet oseb se je huje telesno poškodovalo, ena pa lažje, pišejo hrvaški mediji.

Nesrečo je povzročil 40-letni državljan Kosova, ki je vozil osebno vozilo slovenskih registrskih tablic, poroča Index. Omenjeni voznik se je s svojim vozilom pomikal iz smeri vzhoda proti zahodu in v nekem trenutku zapeljal na nasprotno smerno vozišče ter s prednjim levim delom trčil v osebno vozilo hrvaških registrskih oznak, ki ga je vozila 45-letna hrvaška državljanka.

xxx

V prometni nesreči je umrla voznica osebnega vozila hrvaških registrskih tablic, potnika v vozilu, 45-letnica in 48-letnik, oba državljana Poljske, pa sta se huje telesno poškodovala, a nista življenjsko ogrožena. Po zdravniški oskrbi so ju zadržali na zdravljenju v dubrovniški bolnišnici.

Voznik osebnega avtomobila slovenskih registrskih oznak se je v prometni nesreči hudo poškodoval, a ni življenjsko ogrožen, in je bil po prejeti zdravniški pomoči zadržan na zdravljenju v dubrovniški bolnišnici. Hude telesne poškodbe sta utrpela tudi potnika iz istega vozila, prav tako državljana Kosova, 42-letnica in 11-letni otrok, ki sta ostala na zdravljenju v dubrovniški bolnišnici. 18-letnik se je v tem vozilu lažje poškodoval, po zdravniški pomoči pa je bil izpuščen domov.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:46 16. Avgust 2024.

    Šiptar je svak od našga šiptarja fürerja SDS!

  • 14:49 16. Avgust 2024.

    In kakšno zvezo imajo slovenske registrske tablice v nesreči ?

  • 14:39 16. Avgust 2024.

    Zelenjavarji niso glih dobri vozniki

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.