Voda ni pustila spanca

Foto: Žurnal24 V bližini Osijeka, v Višnjevcu, je voda zalila tudi dvorišče starejše gospe Ane
Razmere na Hrvaškem se izboljšujejo, čeprav je vzhod države še vedno pod vodo.
Oglej si celoten članek

Na poplavljenih območjih še vedno veljajo izredni ukrepi, čeprav se voda že umika.

Nekatere ceste so še naprej poplavljene, poplavljeni so številni objekti, ljudje poskušajo rešiti svoje imetje in živino.

Številni so tudi minulo noč prebedeli. Najhuje je bilo v okolici Orahovice, kjer se je razlila reka Vučica. Na stotine ljudi je vso noč polnilo vreče s peskom.

Katastrofalne poplave so prizadele Brazilijo. Pogrešajo okoli tisoč ljudi, več si lahko preberete tu.

Nič niso storili
Prebivalci so zaskrbljeni in besni. Od zadnje poplave so namreč minili le trije tedni in menijo, da pristojni niso naredili nič, da bi preprečili podobno.

"Nič niso naredili. Morali bi očistiti kanale, popraviti infrastrukturo. Vse, kar smo po treh tednih dobili, pa je bila položnica za vodo,'' je za dnevnik.hr dejal Zoran Vladimirović iz Beljevine.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.