Pretresljiv video posnetek: Savdski poslovnež umrl med govorom

Foto: Prtscr Twitter
Foto: Prtscr Twitter
Trenutek, ko se je med govorom zgrudil, so ujele kamere.
Oglej si celoten članek

V Kairu je potekala poslovna konferenca predstavnikov arabskih in afriških držav. Na njej je sodeloval tudi savdski poslovnež Mohammad bin Nasser Al Qahtani

Al Qahtani je zbrane nagovoril. Med govorom, ki so ga prisotni snemali, je v nekem trenutku padel v znak in umrl. Prepeljali so ga v kairsko bolnišnico, kjer pa so lahko le še potrdili njegovo smrt. 

Vzrok smrti še ni potrjen, najverjetneje pa je šlo za srčno kap. 

Al Qahtani, ki naj bi živel v Združenih arabskih emiratih, je bil na čelu podjetja Al Salam Holding, ki se ukvarja z investicijami na področju nepremičnin, gradbeništva in kmetijstva. 

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 17:34 11. Avgust 2022.

    Pretresljivi so posnetki, ko so promotoriji/ zagovorniki cepljenja tako cepali

  • 17:31 11. Avgust 2022.

    Ta je vsaj umru.. novinarja so pa ubili in raztopili

  • 10:16 11. Avgust 2022.

    Beobitch: "Safe and effective"...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.