Video: Noro, dijak maltretira učitelja

Neverjetni posnetki iz učilnice.
Oglej si celoten članek

Na spletu se je prijavil posnetek iz ene od srednjih šol v Bosni in Hercegovini. Način, na katerega dijak v Cazinu maltretira profesorja, je skrajno ponižujoč. Javnost je zato na nogah.

Eden od srednješolcev je posnel dogodek v razredu, kjer profesor, ki mu je dijak vzel dnevnik, zahteva, da mu ga vrne. Najstnik pa se nad učiteljem izživlja, sošolci se smejijo in ga spodbujajo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 08:26 12. November 2017.

    In tako lepo vzgojena čefurska golazen naseljuje Slovenijo.

  • 00:14 11. November 2017.

    Cazin = Kdo drug kot pa večinoma primitivni musliji, mesto namreč spada v sanski kanton, kjer so večina muslimani. Kmalu …

  • 23:05 9. November 2017.

    Še dobro, da smo se odcepili od samozvane bosanske bande. Ko je bil Tito živ se to ni dogajalo. Torej …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.