Video: Najstnica skočila pred avtobus

Foto: Žurnal24 Dekle je odkorakalo z nekaj praskami.

Your browser doesn’t support HTML5 video

16-letna Rusinja, ki jo je zbil avtobus, je postala zvezda interneta, saj je posnetek postal eden najbolj gledanih v zadnjih dneh.
Oglej si celoten članek

Nadzorna kamera v mestu Orenburg je posnela trenutek, ko je Žana Sankina stekla čez cesto tik pred avtobus. Posnetek si lahko ogledate v polju "video".

Avtobus je kljub zaviranju trčil v najstnico in jo odbil v sneg. Prav velik kup snega ob cesti je Žano obvaroval poškodb, saj je deloval kot nekakšna zračna blazina.

Žana je po trku sicer izgubila zavest in se je zavedela šele po prihodu reševalcev. Vseeno pa jo je odnesla le z nekaj praskami in je odkorakala s prizorišča. "Na sončen poletni dan bi bila mrtva," je povedal neki policist.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.