Veliki kosi stekla leteli po mladih pred vhodom v nočni klub

Foto: Dalmatinski portal
Foto: Dalmatinski portal
Pred nočnim klubom zaradi razbitega stekla poškodovanih več ljudi.
Oglej si celoten članek

Na trgu Gaja Bulata v Splitu je nekaj po polnoči pred nočnim klubom Central zaradi razbitega stekla poškodovanih več ljudi, je sporočila splitska policija.

Zdravniško pomoč je zaprosilo 22 oseb, od katerih je bila ena huje poškodovana in so jo zadržali v bolnišnici. Ostali so jo sicer bolje odnesli, bili so lažje poškodovani, so sporočili iz splitsko-dalmatinske policijske uprave.

Po do sedaj ugotovljenih podatkih je zaradi velike gneče pred vhodom v klub počila steklena stena na vhodu veleblagovnice poleg vhoda v nočni klub Central v središču Splita. Po pisanju Dalmatinskega portala, so veliki kosi stekla leteli na mlade, ki so čakali v vrsti za vstop v nočni lokal.

V Splitu je poleti polno turistov, žurerjev pa toliko, da so center mesta in vhodi pred klubi videti kot pravo "mravljišče," piše 24sata. Nasploh je mesto prenatrpano, hrup in vrvež pa močno otežujeta vsakdan tamkajšnjih prebivalcev.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.