Velika Britanija: krut uboj 13-letne deklice

Duševno neuravnovešena ženska je sredi parka v Veliki Britaniji do smrti zabodla 13-letno deklico.
Oglej si celoten članek

Casey Kearney je bila v parku dogovorjena s prijatelji. Ko je prišla, je bila tam tudi ženska, ki trpi za duševnimi motnjami, in 13-letna Casey je postala njena povsem naključna žrtev, poroča Daily Mail. Ženska je deklico zabodla. Casey je še uspela poklicati policijo, nato pa je umrla.

V bližini je bil 58-letni John Willis s sinovoma, ki sta ga opozorila, da je neka ženska padla po tleh. Stekel je k njej. "Deklica je ležala na tleh in njeno dihanje je bilo plitvo. Bila je skoraj nezavestna in zmedena," je povedal. Willis jo je začel oživljati, dokler niso prišli policisti in reševalci, a trud vseh je bil zaman.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:24 16. Februar 2012.

    Pa sej so vsi rdečelasi pegavci duševno neuravnovešeni,tko,da nič čudnega???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.