Znani vedeževalec: Naštel, kaj se bo zgodilo leta 2018

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Predvidel je zmago Donalda Trumpa in Brexit, to pa napoveduje za leto 2018.
Oglej si celoten članek

Slavni Britanski vedeževalec Craig Hamilton-Parker je predvidel zmago Donalda Trumpa na ameriških predsedniških volitvah in tudi izstop Združenega Kraljestva iz Evropske unije. 

Oglaševanje Vedeževalec, da te kap 090 62 92

Nekateri dogodki, ki jih napoveduje za leto 2018 so zastrašujoči. Na svojem YouTube kanalu je objavil, da bo leta 2018 še več terorističnih napadov, še več množičnih protestov, predvsem v Veliki Britaniji. Napoveduje potop ameriške vojne ladje, kot tudi to, da bodo Kim Jong-Una vrgli z oblasti v Severni Koreji. 

Islamska skupnost zgrožena Sporno vedeževanje iz Korana

Princ Harry in igralka Meghan Markle sta ga prehitela z objavo zaroke. Predvideva tudi, da bo Donald Trump preživel poskus njegovega strmoglavljenja z oblasti. Izbruhnil bo vulkan v Italiji, poudarja tudi, da se bo od Antarktike odlomil ogromen kos ledu. Kljub večini slabim novicam se bo na drugi strani človeštvo bolj povezalo med seboj.

Neverjetno! Slovenski vedeževalec s poslušalko ni imel potrpljenja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • mph
    15:05 1. Januar 2018.

    Nič ni napovedal, statistično je pač nekaj zadel kot mnogi drugi. Verjetno je tudi Moore po novem vedeževalec, ker ga …

  • 13:01 1. Januar 2018.

    Za začetek naj mi samo pove sedem številk lota, to ne bo pretežko... Pa ne tistih od prejšnjega tedna, te …

  • 22:36 31. December 2017.

    Zelo žalostno še več prelite krvi nedolžnih Evropejcev bo prelite zahvaljujoč multi-kulti!! Italjani bodo še naprej vozili nasilne migrante kljub …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.