Več deset mrtvih v eksploziji v Rusiji

Foto: Epa
Foto: Epa
Vest so potrdile lokalne oblasti.
Oglej si celoten članek

V eksploziji na bencinski črpalki v ruski republiki Dagestan je umrlo najmanj 30 ljudi. Še 75 ljudi je ranjenih, so danes sporočile lokalne oblasti.

Eksplodiralo je v ponedeljek zvečer na bencinski črpalki v glavnem mestu Mahačkala, ki se nahaja ob Kaspijskem jezeru. Iskanje žrtev in odstranjevanje ruševin se nadaljuje, je po navedbah nemške tiskovne agencije dpa poročala ruska tiskovna agencija Tass, ki se sklicuje na navedbe ruskega ministrstva za upravljanje v izrednih razmerah.

Oblasti so uvedle preiskavo dogodka. Uradna vest se za zdaj glasi, da je eksplozija posledica neupoštevanja varnostnih predpisov.

Svet Poskus atentata na Zelenskega. Pridržali žensko Video Močno počilo, posnetki Ruse postavili na laž

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:30 15. Avgust 2023.

    Do primarne eksplozije je prišlo v prodajalni in servisu avtomobilov, požar pa se je nato razširil na bencinsko črpalko in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.