Varnostnika ustrelili z zračno puško

Foto: EPA Mesto, kjer je prišlo do streljanja so se zbrali policisti. Foto: EPA Mesto, kjer je prišlo do streljanja so se zbrali policisti. Foto: EPA Mesto, kjer je prišlo do streljanja so se zbrali policisti. Foto: EPA Mesto, kjer je prišlo do streljanja so se zbrali policisti. Foto: EPA Papež se mudi na obisku v Nemčiji.
Nemška policija je prijela moškega, ki je pred papeževo mašo v Erfurtu z zračno puško ranil enega od varnostnikov.
Oglej si celoten članek

Po besedah tiskovnega predstavnika Vatikana dogodek med varnostniki papeža Benedikta XVI. ne povzroča skrbi.

Varnostnik zasebnega podjetja je bil sicer le lažje ranjen, do dogodka pa je prišlo uro pred mašo, ki je bila izpeljana kljub incidentu. Moški je po poročanju BBC ustrelil trikrat.

Benedikt XVI. se v rodni Nemčiji mudi štiri dn. Med obiskom skuša predvsem pomiriti vernike, ki so jih prizadela razkritja številnih spolnih zlorab duhovnikov v Nemčiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:16 24. September 2011.

    pomembno da bi tu en slovenski hlapec rad ukazoval kaj naj dela papež in koga naj vabi evropska velesila na …

  • 13:09 24. September 2011.

    "Varnostnika ustrelili z zračko"<br /><br />Zračka je kao druga beseda za zračno puško (in celo zborna, torej primerna za na …

  • 12:24 24. September 2011.

    ...naj bo raje v Vatikanu in tam naj soli pamet svojim hlapcem!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.