V Zagrebu skuhali rekordni kapučino

Foto: Anto Magzan/PIXSELL Kapučino Foto: Anto Magzan/PIXSELL Kapučino
Na osrednjem zagrebškem trgu bana Josipa Jelačića so danes postavili nov Guinessov rekord. V velikanski skodelici kave so pripravili 2000 litrov kapučina.
Oglej si celoten članek

Prireditev je potekala ob 150-letnici dunajskega podjetja Julius Meinl, kljub dežju pa je privabila številne Zagrebčane in turiste. Imela je tudi humanitarni značaj, saj so organizatorji podarili 20.000 kun (2670 evrov) zagrebškemu centru za rehabilitacijo otrok s težkimi poškodbami Mali dom.

Nov rekord?

Predstavniki avstrijske družbe so sporočili, da mora največji kapučino na svetu potrditi še Guinessov sodnik in da gre za nov rekord, saj tovrstnega dosežka pred današnjim dogodkom sploh še ni bilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.