V vreči našli več kot 50 človeških dlani

Foto: Profimedia
Vrečo s človeškimi dlanmi so našli na obali reke Amur.
Oglej si celoten članek

V vreči, ki so jo našli v bližini mesta Habarovsk na skrajnem vzhodu Sibirije, je bilo 53 človeških dlani. Ena dlan je v bližini vreče ležala v snegu. Vrečo so našli na mestu, ki je zelo priljubljeno med ribiči. 

Med ljudmi so se hitro pojavile različne teorije o tem, kako se je vreča znašla ob reki. Hitro so se razširile govorice, da je na delu serijski morilec, a so lokalni mediji to kaj hitro ovrgli. 

Ker so v vreči našli tudi medicinski material (zaščitne prevleke za čevlje in povoje), menijo, da gre v resnici za neustrezno odvržen biološki odpad. 

Ruski mediji poročajo, da dlani najbrž pripadajo umrlim neznancem, katerih identitete niso odkrili. Delavci v mrtvašnici v takih primerih odrežejo eno dlan in jo pošljejo na analizo prstnih odtisev, preden poskrbijo za ustrezno odstranitev trupla. 

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:23 9. Marec 2018.

    B.P. obstaja razlika med besedama zakrožila in zaokrožila.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.