V vagini nosila nabito pištolo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Neka Američanka je po aretaciji v zapor pretihotapila pištolo in droge. Orožje so našli v njeni vagini, opojne substance pa v zadnjici.
Oglej si celoten članek

Policija je v ponedeljek aretirala 28-letno Christie Dawn Harris, potem ko so temeljito preiskali njen avtomobil in v njem našli pištolo in metamfetamin. Odpeljali so jo na bližnjo policijsko postajo v pripor, kjer pa se ni hotela preobleči v zaporniška oblačila. Zgovarjala se je na menstruacijo, a policistka Kathy Unbewust jo je le prepričala, da se je slekla. Unbewustova pa je naletela na zanimiv prizor, saj je Christie med nogami skrivala orožje. "Ko sem dobro pogledala, sem videla, da skriva pištolo. Potegnila sem jo iz njene vagine in ugotovila, da je vanjo skrila nabit revolver."

Med natančnim pregledom je policistka v njeni zadnjici našla še dva zavitka droge, ki se je kasneje izkazala za metamfetamin.

Harrisova se bo morala na sodišču zagovarjati zaradi posedovanja droge in nošenja orožja, ter zaradi tihotapljenja obeh v zapor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 08:35 1. Junij 2013.

    iskušena ženska..predal za čevle!

  • 11:14 13. Marec 2013.

    Jaz sem se pa ravno sprasevala ali obstajajo kake minimini verzije revolverjev to, ha ha.

  • mph
    13:16 10. Marec 2013.

    :-)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.