V spalnico se ji je prikradla lisica

Foto: Javna vatrogasna postrojba Grada Petrinje
Foto: Javna vatrogasna postrojba Grada Petrinje
Ob prihodu na kraj intervencije so nato gasilci v spalnici našli lisico, jo ujeli in izpustili nazaj v naravo.
Oglej si celoten članek

V bližini hrvaškega mesta Petrinja je v nedeljo v stanovanjsko hišo vstopila lisica. Lastnica hiše je bila prepričana, da je v spalnico vstopil šakal, zato je poklicala na pomoč gasilce, ki so pri nenavadnem obisku posredovali, poroča hrvaški spletni portal N1.

Gasilci enote v Petrinji so se hitro odzvali na klic. Kot so dejali, so zvečer dobili obvestilo, da je v hišo vstopil šakal.

"Gospa je zaprla vrata in se boji vstopiti v hišo," so ob klicu povedali stanovalci. Ob prihodu na kraj intervencije so nato gasilci v spalnici našli lisico, jo ujeli in izpustili nazaj v naravo.

xxx

Naselje Hrastovica južno od Petrinje sicer leži ob gozdnatem predelu, polnemu divjadi, zato prisotnost lisice ni presenetljiva, še piše N1.

dezurni@styria-media.si

Pozor V hrvaški Istri v naravo spustili uvožene komarje

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:00 20. Junij 2023.

    Normalno za Hrčke. Km, k zvitežem je prišla zvitorepka, da bi se kaj naučila!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.