V smeteh našli truplo novorojenčka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V mestu Bugojno v Bosni in Hercegovini so zjutraj našli truplo novorojenčka, so potrdile tamkajšnje oblasti.
Oglej si celoten članek

Kot je za portal Klix povedal tiskovni predstavnik Policijske uprave  Srednjebosanskega kantona (SBK) Hasan Hasanhodžić, je policijska postaja Bugojno danes ob 11.25 prejela obvestilo, da so v zabojniku našli truplo novorojenčka.

"Gre za zabojnik v ulici Sultana Ahmedova. Policisti so takoj po prijavi odšli na kraj dogodka. Oblikovana je bila preiskovalna skupina, ki skupaj s pristojnim tožilcem izvaja dejanja iz področja svoje pristojnosti," je Hasanhodžić povedal Klix.

Dodal je, da preiskava še poteka in da v teem trenutku še ne morejo govoriti o dodatnih podrobnostih. Prav tako za zdaj še ni znan spol otroka. Več informacij naj bi podali naknadno.

Podoben primer so obravnavali v hrvaški prestolnici Zagreb, kjer so okrvavljenega dojenčka v smeteh našli 13. maja. Kot smo poročali, je ta po treh tednih zapustil bolnišnico in odšel k rejniški družini.

Hrvaška Takšna usoda je doletela novorojenčka, ki so ga našli v smeteh Slovenija Preiskovali bi primere preprodaje dojenčkov pri nas Smrt preiskujejo Pri nas! Umrl 7-mesečni dojenček

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.