V Sarajevu mahal z zastavo Islamske države

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Policija je moškega, ki je mahal z zastavo, že priprla. Alen Tahmiščiji je na listi potencialnih ekstremistov, ki jo vodijo obveščevalne službe.
Oglej si celoten članek

Včeraj popoldne je v središču Sarajeva prišlo do preplaha zaradi zastave, ki je močno spominjala na zastavo Islamske države. Moški je zastavo namestil na svoj avtomobil, z njim pa nekaj pred drugo popoldne parkiral pred stavbo predsedstva Bosne in Hercegovine.

Policija je dobila prijavo o sumljivi zastavi in takoj posredovala pred omenjeno stavbo; uradnega potrdila, ali je v resnici šlo za zastavo Islamske države policija še ni objavila.

Vendar dogodek očitno ni povsem nedolžen, saj je policija moškega pridržala. Kot poročajo tamkajšnji mediji gre za Alena Tahmiščijo iz Zenice, ki sicer živi v Sarajevu. Oblasti ga vodijo v evidence potencialnih ekstremistov.

Primer je prevzelo bosansko – hercegovsko tožilstvo. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • h3o
    10:12 15. Oktober 2015.

    izgnati v savdsko arabijo nemudoma!

  • mph
    09:55 15. Oktober 2015.

    Točno tako. Normalni zakoni NE DELUJEJO s takimi norci, monstrumi, ... Takim, ko je 100%, da je teroris, najprej uradno …

  • 09:07 15. Oktober 2015.

    Palico nabit v rit, potem pa naj maha z njo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.