V požaru umrli štirje otroci in oče

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V požaru v Belgiji umrlo pet ljudi.
Oglej si celoten članek

V požaru, ki je v noči na ponedeljek izbruhnil v hiši na jugovzhodu Belgije, so umrli štirje otroci, stari od dve do enajst let, ter njihov oče. Mati je preživela, od hiše v kraju Han-sur-Lesse pa so po požaru ostale le zunanje stene.

Kot je povedal sorodnik žrtev, ki je prav tako stanoval v hiši, so poslopje dodobra uničili, ko so skušali rešiti otroke. Mati je požar preživela, je pa imela težave zaradi vdihavanja dima.

Za zdaj ni povsem jasno, kaj je povzročilo požar, po ugotovitvah tožilstva pa ni znakov, da bi šlo za požig. Gasilci menijo, da bi lahko ognjene zublje zanetil prostostoječi radiator v otroški sobi, poročanje belgijske tiskovne agencije Belga povzema nemška dpa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.