V Obamo vrgli knjigo

Foto: Žurnal24 Obama knjige ni opazil. (Foto: Reuters)
Ameriški predsednik se je za las izognil poškodbi med govorom v Filadelfiji.
Oglej si celoten članek

Neznanec je namreč v Baracka Obamo vrgel knjigo, ki je ameriškega predsednika na njegovo srečo zgrešila. Incident je spomnil na leto 2008, ko je iraški novinar na konferenci v takratnega predsednika Georgea Busha vrgel čevelj. Napad s knjigo na ameriškega predsednika je še en v vrsti dokazov, da popularnost Baracka Obame pada.

Obama knjige ni opazil
Barack Obama knjige, ki je letela nevarno blizu njegove glave, sploh ni opazil in je brezskrbno nadaljeval s svojim govorom. Še vedno ni znano, kdo je predsednika napadel, njegovo gostovanje v Filadelfiji pa je bilo vse prej kot dolgočasno, saj je policija med govorom aretirala nagega moškega, ki se je potikal okoli odra. Ni znano, ali je omenjeni moški kakorkoli povezan z incidentom s knjigo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.