V nosu mu je rasel zob

Foto: American Journal of Case Reports
Foto: American Journal of Case Reports
Nenavaden vzrok neprestanega krvavenja iz nosu. V nosni votlini mu je zrasel zob.
Oglej si celoten članek

22-letni moški iz Savdske Arabije je imel težave s pogostimi krvavitvami iz nosu, v zadnjih treh letih so se pojavljale najmanj enkrat na mesec. Ko se je le odpravil k zdravniku, je ta ugotovil nenavaden vzrok njegovih težav – v nosni votlini mu je zrasel zob, ki je praskal ob notranjo stran nosu, kar je povzročalo krvavitve.

Študijo primera so objavili v reviji American Journal of Case Reports – John Hellstein, eden od avtorjev študije, je pojasnil, da je sicer tak pojav zelo redek, vendar se ob sekalcih razvijejo dodatni zobje, ki lahko zrastejo tudi navzgor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.