V Londonu najstniki napadli muslimanko

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Skupina najstnikov je v Londonu napadla muslimansko žensko, ki je imela glavo ovito v nikab. Sovražnih napadov je bila deležna tudi že prej.
Oglej si celoten članek

V nedeljo popoldne je bila 26-letna Masoomeh Jafari v Londonu tarča napada skupine najstnikov, starih od 11 do 14 let, med katerimi so bile tudi deklice. Vstopili so v trgovino, v kateri je zaposlena kot prodajalka, in začeli krasti stvari. Ko jih je opozorila, naj prenehajo oziroma da morajo za stvari plačati, so jo začeli zmerjati z j*** muslimanko, jo napadli in ji strgali nikab z glave.

Žalili so mojo vero, oblačila, ki jih nosim. Bila sem povsem prestrašena,” je po napadu novinarjem The Sun povedala 26-letnica. Poklicala je policijo, a najstniki so se pred njihovim prihodom že razbežali.

To ni bil prvi takšen incident. “Včasih pridejo po pouku, včasih med vikendom. V Londonu sem že dlje časa, ti napadi so postali resen problem šele v zadnjem času,” je še povedala muslimanka.

Policija najstnike še išče, preiskava poteka v bližnji srednji šoli. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 07:33 19. Marec 2016.

    zlorabljaš zgodovino...uniforma je uniforma...od kogarkoli...a vsaka sodi le v institucijo...tudi naturistom ni dovoljeno hodit nag na okoli....govorimo o neprodušnem črnem …

  • 07:29 19. Marec 2016.

    Takšnim ljudem je treba prepovedati vstop in bivanje v državi, če oseba ni zaposlena v verski ustanovi in ni obvezna …

  • 21:29 18. Marec 2016.

    Čudno, da ni naslov članka 'Slekli so jo do golega..'. Ja, kdo za vraga bo pa gledal pokrite face? Jih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.