V katerem liku vojne zvezd se vidi Barack Obama?

Foto: EPA
Foto: EPA
Če bi moral izbrati enega od likov v filmski uspešnici Vojna zvezd, bi se ameriški predsednik Barack Obama odločil za vesoljskega pilota Hana Sola, ki ga v najnovejšem delu Vojne zvezd ponovno igra Harrison Ford. "On je malo upornik," je dejal v enem od intervjujev v Beli hiši.
Oglej si celoten članek

Najnovejšega dela sage Vojna zvezd: Sila se prebuja si Obama sicer še ni ogledal. Še vedno pa se spomni prvega filma v seriji, ki mu je najljubši in si ga je ogledal kot najstnik. "Bil sem star 14, 15 let in sem šel v kino Cinerama blizu naše hiše," je povedal. 

Na novinarjevo vprašanje, kateri lik v filmu bi najraje bil, pa je odgovoril: "Zagotovo Han Solo. On je malo upornik." Foto: EPA han solo, voja zvezd

Rožni venec ima vedno s sabo

V pogovoru s tremi mladimi avtorji spletnih kreacij je Obama spregovoril tudi o predmetih, ki jih stalno nosi s seboj. Iz žepa je potegnil rožni venec, ki mu ga je podaril papež Frančišek, ter koptski križ iz Etiopije in hindujski kipec, ki mu ga je dala "neka ženska". "Nisem tako vraževeren, a ti predmeti me spominjajo na vse te različne ljudi, ki sem jih imel priložnost srečati," je dejal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.