V eksploziji umrl ropar

Foto: Žurnal24
V češkem nakupovalnem središču v mestu Krnov je v eksploziji bombe umrl ropar, ranjenih je več ljudi.
Oglej si celoten članek

V eksploziji bombe v nakupovalnem središču v češkem mestu Krnov je v četrtek umrl en človek, šest pa jih je bilo ranjenih. Po domnevah policije je šlo za poskus ropa. Bombo naj bi v trgovino prinesel ropar, ki je v eksploziji umrl.

Iz menjalnice v nakupovalnem središču so zaradi poskusa ropa poklicali policijo. Ko so policisti prišli na prizorišče zločina, da bi se soočili z roparjem, je bomba eksplodirala.

V eksploziji je domnevni ropar umrl, med ranjenimi so štirje policisti, eden od njih je v kritičnem stanju. Poškodovana sta bila tudi varnostnik in stranka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.