V BiH našli še 27-to žrtev poplav

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Iskanje pogrešanih je zaključeno.
Oglej si celoten članek

V Bosni in Hercegovini so danes našli še eno in hkrati zadnjo smrtno žrtev katastrofalnih poplav in plazov, ki so v začetku meseca prizadeli osrednji del države. S tem so končali iskanje pogrešanih oseb, so danes sporočile regionalne oblasti. Skupno je v poplavah in plazovih v BiH umrlo 27 ljudi.

Po današnjem odkritju trupla zadnje pogrešane osebe so reševalci končali iskanje na območju Jablanice in Konjica, so danes sporočili iz vlade hercegovsko-neretvanskega kantona. Na tem območju medtem še naprej čistijo teren in odpravljajo posledice nesreče.

V poplavah in plazovih, ki so prizadeli številne kraje v Hercegovini, je skupno umrlo 27 ljudi, poleg 19 v Jablanici in petih v občini Konjic še trije v Fojnici. 19 žrtev iz Jablanice so pokopali v torek v prisotnosti več tisoč žalujočih.

Neverjetno Osupljive fotografije, česa takšnega ne pomnijo desetletja Svet Dino pred očmi 5-letne hčerke izgubil visoko nosečo ženo Nedopustno Video: Vodji reševanja v Donji Jablanici počil film, napadel novinarja

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.