V beg pognal steklo lisico

Foto: Žurnal24 Ugriz stekle živali je za človeka lahko hitro usoden. (Foto: iStockphoto)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Zahvaljujoč veščinam, ki se jih je naučil v vietnamski vojni, je vojni veteran Walter Wilson preživel napad stekle lisice.
Oglej si celoten članek

Wilsona je lisica napadla na parkirišču pred trgovino v Atlanti, pri čemer mu je predrla kožo na podlahti. Kljub temu, da jo je večkrat brcnil, žival ni popustila in ga ni prenehala napadati.

Lisico sem opazil kakšnih 30 metrov stran, ko se mi je začela približevati. Sprva sem jo želel prestrašiti, saj sem vedel, da je divja žival in ne mara ljudi. A žival ni niti trenila, potem pa sem naredil napako, saj sem mislil, da jo lahko brcnem, vendar nisem računal, da bo lahko skočila tako daleč,“ razlaga Wilson.

Na srečo mu je uspelo podivjano lisico omamiti z brco v vrat, nakar je pobegnil v trgovino, kjer so mu uslužbenci pomagali. Le 20 minut kasneje je lisica ugriznila še enega moškega, ki jo je želel ujeti v škatlo, na koncu pa je lisico ustrelila policija.

Wilson je do sedaj prejel že okoli 30 doz cepiva proti steklini, a pravi, da se počuti dobro in dodaja, da bi se rajši boril z lisico, kot prejemal boleče injekcije cepiva.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.