V Avstriji strmoglavilo letalo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Verjetno je letalo razpadlo že v zraku.
Oglej si celoten članek

Pri Brandu v avstrijski zvezni deželi Predarlska je v ponedeljek zjutraj strmoglavilo manjše letalo. 59-letni pilot z italijanskim državljanstvom nesreče ni preživel. Policija je namreč poleg razbitin našla tudi njegove posmrtne ostanke. Po prvih ugotovitvah preiskave je letalo verjetno razpadlo že v zraku.

Letalo je vzletelo pri Genovi v Italiji in je potovalo proti nemškemu mestu Straubing. Podatki avstrijske družbe za nadzor letalskega prometa Austro Control kažejo, da je pilot želel preleteti območje na visoki nadmorski višini, nato pa je letalo nenadoma začelo padati in strmoglavilo, poroča avstrijska tiskovna agencija APA.

Natančen vzrok nesreče za zdaj še ni znan. Prvotne ugotovitve preiskave sicer kažejo, da je letalo verjetno razpadlo že v zraku. Razbitine letala, ki so se nahajale na površini več kot 6000 kvadratnih metrov, so večinoma že odstranili.

*Fotografija je simbolična

Tragično Strmoglavilo letalo z 62 potniki. Preživel ni nihče Nesreča Strmoglavljenje letala je preživelo le sedem ljudi Tragično Nesreča letala. Več žrtev, med njimi otrok.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.