Ustavili in legli na cesto

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Šest izčrpanih delavcev si je počitek privoščilo kar sredi vročega asfalta.
Oglej si celoten članek

Na eni izmed cest v provinci Chongqing na Kitajskem so bili vozniki priča dokaj nenavadnemu prizoru. Na skrajnem desnem voznem pasu so na tleh ležali delavci, ki so si privoščili počitek. Zaščitili so se s tovornjakom, ki so ga postavili ob rob vozišča, šestorica pa je legla na cesto in zadremala. Očitno jih ni motil niti hrup vozil, ki so drvela mimo njih.

Zakaj so si privoščili počitek kar sredi ceste, ni znano. Mogoče jih je izčrpala vročina, saj so se temperature v provinci ta teden dvignile nad 35 stopinj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:49 24. Julij 2013.

    Po tako novico vam ni bilo potrebno iti na Kitajsko, da jo najdete. Tile možakarji so se vsaj na rob …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.