Uspešno prestal operacijo

Foto: Žurnal24 Chiracova operacija je potekala brez zapletov.
Nekdanji francoski predsednik Jacques Chirac je uspešno prestal operacijo, pri kateri so mu vstavili srčni spodbujevalnik.
Oglej si celoten članek

75-letnega nekdanjega francoskega voditelja so v bolnišnico La Pitié Salpêtrière sprejeli v četrtek zvečer, domov pa naj bi se vrnil še ta konec tedna. Operacija je potekala brez zapletov.

Chirac je bil hospitaliziran leta 2005 zaradi težav s krvnimi žilami, zaradi katerih se mu je poslabšal vid. Takrat je imel hematom, krvno podplutbo, ki lahko prepreči pretok krvi v stenah žil.

Chirac je Francijo vodil 12 let – med letoma 1995 in 2007. Na položaju ga je maja lani nasledil Nicolas Sarkozy.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.