Uničevalni pohod mafije

Foto: Žurnal24 Gomora velja celo za bolj nevarno mafijsko združbo kot sicilijanska mafija. (Fot
Ker je botra ene od neapeljskih mafijskih družin zapustila žena in odšla k svojemu stricu, je šef mafije ukazal razbijaški pohod.
Oglej si celoten članek

Pohod šestih mafijcev, opremljenih z brzostrelkami in bencinom za požig, je posnela kamera. Najprej so vkorakali v igralnico, ki je v lasti strica pobegle botrove žene. Začeli so streljati v avtomate, jih prevračati, eden je skoraj padel na glavo obiskovalca, ki je ležal na tleh. Nato so odšli do dvorane za bovling, polili steze z bencinom in jih zažgali.

Vse skupaj so spremljali prestrašeni obiskovalci. Policija pravi, da je čudež, da ni bil nihče ubit.

Naročnika divjaškega pohoda, 34-letnega Giuseppeja Palumba, sicer pripadnika zloglasne Gomore, in še štiri druge mafijce je policija že aretirala. "Palumbo je bil besen, ker je stricu svoje žene posodil denar, da je odprl lokal, potem pa je ta pomagal njegovi ženi, da ga je zapustila. Palumbo je to ocenil kot napad na njegovo čast," pojasnjuje predstavnik neapeljske policije.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.