"Srce ji je počilo, ko so ji sporočili novico"

Foto: Epa
Foto: Epa
Potres v Albaniji je terjal najmanj 28 življenj. Na dan prihajajo tragične zgodbe ljudi, ki jih je prizadel potres.
Oglej si celoten članek

Portal DurresLajm tako piše o tragični usodi mlade ženske. Pred štirimi leti je s hčerko ostala sama, ko ji je umrl mož. Zaradi poškodb, ki jih je utrpela v potresu, je v torek umrla njena 8-letna hči. 

Kot navaja portal, je ženska umrla nedolgo za tem, ko so ji povedali, da zdravnikom ni uspelo pomagati njeni hčerki.

Deklico in njeno mamo so reševalci našli v ruševinah šestnadstropne hiše, ki se je zrušila v Draču. Ko so ju reševalci izvlekli izpod ruševin, sta bili prepeljani v bolnišnico, a je deklica že dve uri kasneje umrla. 

Foto: Epa Potres v Albaniji

Bojijo se, da bo žrtev še več

V Albaniji še vedno odpravljajo posledice torkovega potresa in pod ruševinami iščejo morebitne preživele. Po navedbah albanskega inštituta za geološke vede v Tirani ter nemškega centra za geološke raziskave v Potsdamu je bila magnituda potresa 6,3, po navedbah ameriškega seizmološkega urada (USGS) 6,4. Žarišče potresa je bilo približno deset kilometrov severno od Drača in 30 kilometrov zahodno od Tirane v Jadranskem morju na globini desetih kilometrov.

Katastrofalni potresi BiH, Albanija, Grčija. Tresenje na poti k nam?

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.