Ukrajina zajela ruske vojake: To sporočajo njihovim materam

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ukrajina je danes pozvala zaskrbljene matere ruskih vojakov, naj pridejo po svoje sinove, ki so jih zajeli na bojišču, je sporočilo ukrajinsko obrambno ministrstvo. Teden dni po ruski invaziji na Ukrajino Kijev trdi, da je zajel več deset ruskih vojakov, poroča francoska tiskovna agencija AFP.
Oglej si celoten članek

"Sprejeta je bila odločitev, da se zajete ruske vojake izroči njihovim materam, če pridejo po njih v Ukrajino, v Kijev," je v izjavi sporočilo obrambno ministrstvo. "V nasprotju s Putinovimi fašisti se Ukrajinci ne borimo proti materam in njihovim ujetim otrokom," so sporočili iz Kijeva.

Ukrajina si prizadeva oslabiti podporo ruske javnosti invaziji tudi z odprtjem telefonske linije, na kateri lahko ruski starši izvedo, ali so njihovi sinovi med mrtvimi ali zajetimi. Po spletu sicer krožijo številni posnetki, ki prikazujejo zmedene in razorožene mlade moške v uniformah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 25

  • Syn
    06:29 28. Marec 2022.

    Še malo pa bodo Ukronacisti dokončno poraženi. Tem svinjarom so šteti dnevi.

  • 09:29 3. Marec 2022.

    antikrist in vsi ostali sovražniki nalistov, fašistov, komunistov , kapitalistov zdej imate dejansko edino možnost da nekaj naredite da bo …

  • 23:21 2. Marec 2022.

    Pobijajo civiliste, namesto, da bi se uprli Putinu, ko jih zajame sovražnik, ki jim da možnost, da pokličejo mame in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.