Ukradel avto in se z njim zabil v tujca

Foto: Facebook Fotografija je simbolična.
Foto: Facebook Fotografija je simbolična.
Do nesreče je prišlo že po sto metrih.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske postaje Šibenik so opravili kriminalistično preiskavo zoper 22-letnika, osumljenega storitve kaznivega dejanja neupravičene uporabe tuje premične stvari na škodo občine Rogoznica.

Z zaključeno kriminalistično preiskavo je bilo ugotovljeno, da je osumljenec 4. avgusta v Rogoznici s službenega parkirišča odtujil nezavarovano službeno vozilo šibeniških registrskih tablic, s kraja odpeljal in po 100 metrih povzročil prometno nesrečo.

Do nesreče je eprišlo, ko v blagem ovinku ni prilagodil hitrosti vozila, zaradi česar je izgubil oblast nad njim in zapeljal z vozišča. Trčil je v zadnji del osebnega vozila poljskih oznak, ki je bilo pravilno parkirano na parkirišču.

V prometni nesreči je nastala materialna škoda.

Po prometni nesreči je osumljenec kraj zapustil in pobegnil. Policisti so ga izsledili in prijeli ter odpeljali v uradne prostore policije; zoper osumljenca je bil podan obdolžilni predlog zaradi storitve prekrška po zakonu o varnosti cestnega prometa.

Spor V hrvaškem avtokampu zavrela kri. Slovenca prijeli Video Silovito je počilo: Najstnika umrla pred domačo hišo, avtomobil neprepoznaven

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.