Udrl se je pločnik in pogoltnil še ne dveletnega dečka

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Eno leto in pol star deček je umrl, potem ko se je udrl pločnik.
Oglej si celoten članek

Šestindvajsetletna Tatjana Didenko se je sprehajala s svojim sinom, ko se je nenadoma pod njenimi nogami ugreznila zemlja. S sinom Cirilom, ki je bil v vozičku, ju je potegnilo v globino. Otrok je padel štiri metre globoko v kanalizacijo, njej pa se je uspelo rešiti, potem ko se je ujela za rob luknje, piše BBC. Klicu na pomoč se je prvi odzval prometni policist, sicer Tatjanin soprog, in jo pomagal potegniti na varno.

Odneslo naj bi ga šest kilometrov stran

Nesreča se je tragično končala za še ne dveletnega fantka, ki naj bi ga moč vode odnesla šest kilometrov stran. Tam naj bi našli njegove obleke in tudi truplo, piše BBC. Didenkovo so v šoku pripeljali v bolnišnico, a na srečo ni bila težje poškodovana.

Zakaj se je pločnik udrl, preiskovalci še preiskujejo. Regionalni guverner Bryanska je za televizijo Russia 24 dejal, da mestna infrastruktura ni v dobrem stanju. "To moramo popraviti, sicer se lahko zgodi še kaj takšnega."

Preiskovalci bodo zoper odgovorne podali kazensko ovadbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.