Turistko med fotografiranjem poškodovala krava

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Zabodla jo je v stegno.
Oglej si celoten članek

Nizozemsko turistko je v torek popoldne v avstrijskem Söldnu v bližini ledenika Ötztal poškodovala krava, medtem ko jo je želela turistka fotografirati. Turistka je med vračanjem s planinske koče Gampe Thaya skrenila s poti, da bi fotografirala štiri krave. Med počitkom se jim je približala, ena od živali je vstala in jo z rogom zabodla v stegno.

Nizozemki je po kravjem napadu na pomoč priskočil njen 33-letni partner iz Nemčije, poroča avstrijska tiskovna agencija APA.

Nemec je partnerico umaknil od krav, kmalu za tem pa so jo oskrbeli gorski reševalci in jo odpeljali v bolnišnico, je navedbe avstrijske policije povzela APA.

Neverjetno V trgovino na hrvaškem otoku vkorakala krava Tragično Avstrija: Čreda krav pokončala pohodnico

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:49 24. Julij 2024.

    Pač ni vredno pisati članka o tem kaj je ena krava storila drugi...

  • 09:46 24. Julij 2024.

    Če žival gnjaviš, moraš računati, da se bo mogoče treba odločno braniti. Če to ne pride v poštev, pa bežati. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.