Tuji ženici plačal račun in navdušil splet

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ženica je neznanega moškega, ki ji je plačal račun na blagajni v trgovini, vprašala, kako se mu lahko oddolži. Odgovoril ji je, da je to vendarle malenkost in da naj se ima lepo.
Oglej si celoten članek

34-letni Avstralec Ryan O'Donnell gotovo ni slutil, da bo nekega dne postal junak spletnih omrežij, potem ko je na povsem običajen dan obiskal supermarket v mestu Wyoming v Novem Južnem Walesu.

Čakal je v vrsti pred blagajno, pred njim je bila starejša ženska, ki je imela težavo s plačevanjem računa. Njena kartica je bila nekajkrat zavrnjena, zato se je O'Donnell odločil priskočiti ji na pomoč in plačati njen račun.

Njegova poteza je preplavila splet, potem ko je fotografijo in zgodbo na Twitterju objavil eden izmed kupcev. Našli so ga tudi novinarji 9News, ki jim je povedal, da ga je zanimalo, kaj se je dogajalo. Blagajničarka mu je povedala za zaplet in da račun ženice znaša 44 dolarjev. Iz denarnice je potegnil petdesetaka in plačal račun. Na vprašanje, zakaj se je odločil za takšno potezo, je povedal, da ga je ženica spomnila na njegovo babico. "Enostavno nisem mogel mimo. Tako sem bil vzgojen."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 16:01 6. Marec 2017.

    Novinarji????!!!

  • 13:17 6. Marec 2017.

    Prej bi rekel, da je to bil nek znerviran bogat američan, ki hoče vse instantno pri roki in se mu …

  • 20:06 5. Marec 2017.

    Res...tudi toliko se ne potrudijo....je pa res, da je ta B.B. biser.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.