Tu so podrobnosti filmske akcije, policist težje poškodovan

Foto: bralec 24sata
Foto: bralec 24sata
V Zagrebu včeraj pravcata filmska akcija sredi prestolnice. V lovu na pobeglega voznika jo je huje skupil policist.
Oglej si celoten članek

Hrvaška policija je danes objavila nove podrobnosti včerajšnjega filmskega lova, ki se je zgodil v hrvaški prestolnici, in sicer so v samem središču mesta zaradi incidenta policisti povsem zaprli Dalmatinsko ulico. Policisti so poskušali ujeti 20-letnika, ki je dan prej v Veliki Gorici ukradel avtomobil. Moški, ki je z vozilom vozil po Ilici, je za seboj vlekel policista. Ta se je v želji, da bi ga zaustavil, prijel za vrata avtomobila.

Hrvaški mediji danes poročajo, da naj bi policisti omenjenega 20-letnika po prijetju pošteno pretepli in zbrcali do krvi, kar pa je policija danes ostro zanikala. 

Po njihovih navedbah prijeti 20-letnik ni bil poškodovan niti se ni upiral posredovanju policistov. Na drugi strani pa se je huje poškodoval policist, ki ga je vlekel po Ilici.

"Prijeti 20-letnik ni imel vidnih poškodb in se nad ravnanjem ni pritoževal," so sporočili s Policije. Dodali so, da so policisti Policijske uprave Zagreb opravili kriminalistično preiskavo zoper 20-letnika zaradi suma storitve kaznivega dejanja hude tatvine z vlomom v gospodarsko družbo ter napada na uradno osebo. 

Poškodovanega policista so oskrbeli v bližnjem kliničnem centru.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.