Trumpova v bolnišnico

Foto: Profimedia
Policija in tajne službe že močno zavihale rokave.
Oglej si celoten članek

Vanessa Trump, žena sina ameriškega predsednika Donalda Trumpa, je bila prepeljana v bolnišnico na Manhattnu, potem ko je v stanovanje prejela sumljivo pošiljko s za zdaj še "neidentificirano vsebino".

Pismo je bilo po poročanju NBC-ja naslovljeno na njenega moža Donalda Trumpa mlajšega, torej nastarejšega sina ameriškega predsednika in njegove nekdanje žene Ivane.

Magazin Po seks škandalu: Tako naj bi Melania kaznovala moža

V bolnišnico so poleg Trumpove odpeljali še dve osebi. Da bi kdorkoli izmedd njih utrpel kakšne posledice, ni podatkov. CBS poroča, da je Vanessi pošiljko predala njena mama.

Incident že preiskujeta tako policija kot tajne službe.

Namig Namig: Donald Trump ima v Beli hiši ljubico

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.