Trinajstletna deklica do smrti zabodla mlajšo sestrico

Foto: Profimedia stanovanjski blok v Leipzigu, kjer je umrla sedemletna deklica Foto: Profimedia pogled na stanovanje, v katerem je umrla sedemletna deklica Leipzig
Trinajstletna deklica je večkrat zabodla sedemletno sestrico, ki je podlegla poškodbam.
Oglej si celoten članek

V Leipzigu se je v petek zvečer zgodila družinska tragedija. Policija je v pritličnem stanovanju bloka v okrožju Kleinzschocher našla hudo poškodovano sedemletno deklico. Hudo ranjeno so odpeljali v bolnišnico, kjer je kmalu za tem umrla.

Po dosedanjih ugotovitvah naj bi sedemletnici usodne poškodbe zadala starejša sestra, ki je po usodnem dejanju tudi poklicala policijo. Trinajstletnica je trenutno na specializirani kliniki. Dekleta še niso zaslišali.

Policija je ob pregledu kraja dogodka našla domnevno morilsko orožje. Na njem so bile odkrite sledi. Tiskovna predstavnica policije ni povedala, za kakšno vrsto hladnega orožja gre.

Foto: Profimedia pogled na stanovanje, v katerem je umrla sedemletna deklica Leipzig

"Staršev v času dogodka ni bilo doma, vendar so bili o tem obveščeni zvečer," je dejala tiskovna predstavnica policije.

Po poročanju portala BILD naj bi družina prihajala iz Srbije. Eden od sosedov je povedal, da so pogosto videli mamo, kako je ob odprtem oknu kuhala. "Nikoli nismo točno vedeli, koliko ljudi živi tam. Stanovalci so se vedno menjavali," je še povedal.

Motiv za umor še ni znan, prav tako še preiskujejo natančen potek dogodkov. Ni jasno, ali je pred kaznivim dejanjem prišlo do prepira med sestrama. Odrejena je bila obdukcija. Kdaj bo ta opravljena in kdaj bodo znani prvi rezultati, še ni znano.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:19 27. Oktober 2024.

    Srbska posla

  • 21:01 26. Oktober 2024.

    Jebemti, spet je Golob kriv!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.