Tragedija v Nemčiji: Rešili še zadnjo preživelo

Foto: Profimedia V zrušenju hotela v Nemčiji en mrtev, Foto: Profimedia V zrušenju hotela v Nemčiji en mrtev Foto: Profimedia V zrušenju hotela v Nemčiji en mrtev Foto: Profimedia V zrušenju hotela v Nemčiji en mrtev
Izpod ruševin večnadstropnega hotela, ki se je v torek zrušil v kraju Kröv v nemški zvezni deželi Porenje-Pfalško, so v sredo zvečer rešili še zadnjo preživelo, so po poročanju nemške tiskovne agencije dpa sporočili tamkajšnji gasilci.
Oglej si celoten članek

V hotelu je bilo v času nesreče 14 ljudi. Dva človeka - moški in ženska - sta v zrušenju hotela umrla, pet jih je uspelo stavbo zapustiti brez poškodb.

Foto: Profimedia V zrušenju hotela v Nemčiji en mrtev

Žensko so izpod ruševin rešili skoraj 24 ur po delnem zrušenju hotela. Skupaj so rešili sedem ljudi, ujetih v ruševinah, med njimi med njimi dveletnega otroka in njegovo mater.

Foto: Profimedia V zrušenju hotela v Nemčiji en mrtev

Na fotografijah s kraja nesreče je razvidno, da se je zrušil del večnadstropne stavbe. Zaradi nevarnosti, da bi se hotel zrušil v celoti, je policija iz sosednjih hiš evakuirala približno 30 ljudi.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.