Tragedija: Na plaži našli truplo otroka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na vzhodu Španije so na plaži našli truplo otroka.
Oglej si celoten članek

Na plaži v kraju Costa Dorada Roda de Bera na vzhodu Španije so na plaži našli truplo otroka. Truplo je našel smetar, ki je o najdbi obvestil nadrejene, ti pa so poklicali policijo. Truplo je bilo brez glave. 

Policija je zaprla del plaže, kjer so našli truplo in opravila vse potrebne aktivnosti. 

Po do zdaj zbranih podatkih policija domneva, da gre za dve ali tri leta starega otroka. Truplo je bilo brez glave, manjkali pa naj bi tudi nekateri drugi deli. Izključili so možnost, da bi otrok umrl na plaži. Domnevajo, da ga je na plažo naplavilo, saj so na truplu bili prisotni znaki razkrajanja, poleg tega pa so bila na truplu oblačila, ki niso primerna za plažo.

Župan Pere Vrigili je v izjavi dejal, da bi lahko šlo za otroka, ki je bil na enem od prevrnjenih čolnov v Sredozemskem morju. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.