Tragedija na Hrvaškem, Slovencu ni bilo več pomoči

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tragična nesreča pri Hvaru, Slovenca sta se z gumijastim čolnom zaletela v otok, enemu ni bilo več pomoči.
Oglej si celoten članek

Dalmatinski portal Slobodna Dalmacija poroča o hudi nesreči pri Hvaru, dvojica, domnevno Slovenca, sta z gumenjakom trčila v enega od Peklenskih otokov. Kot so za omenjeni medij sporočili tamkajšnji policisti, so danes zgodaj zjutraj, okoli 2.30 ponoči, dobili klic, da je poleg Marinkovca na Peklenskih otokih gumenjak trčil v skalo. 

Po za zdaj znanih podatkih sta bila v trenutku nesreče na čolnu dva človeka. Ena oseba je umrla, druga pa je bila prepeljana na zdravljenje v eno od zdravstvenih ustanov.

Slobodna Dalmacija neuradno poroča, da sta bila na gumenjaku 30-letna slovenska državljana.

*Fotografija je simbolična

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:33 1. Avgust 2024.

    Preveč alkota, objestnost ali pa oboje.

  • 13:41 1. Avgust 2024.

    Samomorilski narod ! Nič novega !

  • 10:50 1. Avgust 2024.

    Prekleta pijaca!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.