Tragedija na avtocesti, dve osebi sta umrli, šest jih je ranjenih

Foto: 24sata/bralec Nesreča na hrvaški avtocesti Foto: 24sata/bralec Nesreča na hrvaški avtocesti
Tragedija na hrvaški avtocesti. Dve sopotnici iz kombija sta umrli, voznik osebnega avtomobila in še dva potnika iz kombija pa so bili huje poškodovani. Tri osebe iz kombija so bile lažje poškodovane. Voznika so kazensko ovadili in pridržali.
Oglej si celoten članek

Delniški policisti so opravili preiskavo pri 46-letnem državljanu Moldavije in Romunije, ki je v četrtek zjutraj na avtocesti A6 med Vrbovskim in Ravno Goro zakrivil hudo prometno nesrečo, v kateri sta umrli dve osebi.

Policisti so sporočili, da ga sumijo, da hitrosti kombija ni prilagodil razmeram in stanju ceste, ki je bila po dežju mokra, bilo je megleno, na cestišču pa je bila postavljena začasna signalizacija.

Zaradi tega je zapeljal na nasprotni vozni pas in čelno trčil v osebni avtomobil.

V tej prometni nesreči sta umrli dve potnici v kombiju. Voznik osebnega avtomobila zagrebških registrskih tablic in dva potnika iz kombija so bili hudo poškodovani, trije potniki iz kombija pa lažje. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče v cestnem prometu so 46-letnika kazensko ovadili in ga odpeljali v pripor.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.